Valpköparnas foton

 
Kamas Milton (Chuck) i Stavanger, vilken vy !

Att ha en valpkul är roligt alltifrån planeringen, förväntad dräktighet, att få vara med spännande  timmar då valparna föds och få njuta av dem och se dem utvecklas i 8 veckor. Det är härligt och ljuvligt men också hårt arbete, lite sömn och om inte alla är tingade så en oro att inte hitta rätt köpare till någon valp.
När man hittat rätt köpare, de har flyttat hemifrån och man hört att allt gått bra de första dagarna kan man börja andas ut lite.
Det är nu den andra och den långvariga men nog så viktiga biten av uppfödarskapet börjar. Att få följa dem i deras nya hem via besök, träffar, mail och telefon. Det är så härligt att få höra från dem (via deras mattar och hussar) och få bilder mellan varven man kan träffas.
Viktigt att få veta hur de utvecklas och hur det går för dem. Det är ju också under dessa år man får se hur bra de blev, om det var en lyckad kombination och om de blev sunda, trevliga och rastypiska individer. Vilket är målet och ansvaret med att föda upp hundar.
Det är alltid lika roligt att få bilder och med denna nya hemsida har jag lagt upp ett valpköparfotoalbum för varje kull. Där lägger jag in en del bilder som valpköparna skickar på valparna allteftersom de växer och blir vuxna hundar. Säkert kan det också vara kul för valpköparna att få se kullsyskon till deras älskling.
Så fortsätt att skicka bilder !
Valpköparnas bilder finns för olika kullar på varsin egen sida under denna flik.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

23.07 | 08:33

Hej! Vi planerar en valpkull i höst men har många som väntar på valp från den kullen. Planerar också valpkullar under våren 2019. Välkomna att höra av er. Mvh

...
22.07 | 15:41

Hej Katarina.
Har ni några valpar kvar från era kullar? Vi funderar på att ta en valp då vi har måsta ta bort vår jack russel terrier Molly så hastigt.

...
12.04 | 21:49

Hej!

Var det ni som ringde då jag var ute och körde häst? Maila mig på karin.stare@pitea.se

Mvh Karin

...
12.04 | 20:58

Hej, vi är ett pensionärspar som bestämt oss att skaffa hund. Har haft boxer vill ha en mindre. Intresserad titta på eran hundras./Mvh Gunilla o Leif

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS