Utställning Piteå Int juli 2015

Uppfödargrupp Kamas kennel, Piteå INT juli-15. Längst bort Ingela med INT NORDUCH Kamas Nize, bredvid henne Gudrun som visar vår INT NORDUCH Kamas Natanya (Tanya), framför henne Helena med SEUCH Kamas Rambo (Swix) och längst fram jag med Kamas Timotej (Teja). Gruppen fick hederspris.

Uppfödargrupp Kamas kennel. Piteå Int utställning juli 2015.Längst bak Ingela med INT NORDUCH Kamas Nize, framför henne Gudrun som visar vår INT NORDUCH Kamas Natanya (Tanya), framför henne Helena med SEUCH Kamas Rambo (Swix) och längst fram jag med Kamas Timotej (Teja). Gruppen fick hederspris.

Uppfödargrupp Kamas kennel. Piteå Int utställning juli 2016.Längst bak Ingela med INT NORDUCH Kamas Nize, framför henne Gudrun som visar vår INT NORDUCH Kamas Natanya (Tanya), fra mför henne Helena med SEUCH Kamas Rambo (Swix) och längst fram jag med Kamas Timotej (Teja). Gruppen fick hederspris.

Kul runt utställningsringen. Zigge (pappa till T-kullen) med husse, Zigges matte Marie med deras lilla valp, jag med Tanya och Teja och så lilla Kes.

Frv Tanya, Teja, Ossy (Kamas Osborne) hälsar på Ingelas valp, Ronja.

Kamas Osborne (Ossy) tv hälsar på pappan till Kamas T-kull, Zigge.

Gudrun och Kamas Tabasco (Tabbe) springer fint.

Kamas Osborne (Ossy)

Kamas Nize

Kamas Nize

Vackra Zigge, pappa till T-kullen.

Kamas Timotej (Teja)

Kamas Natanya (Tanya)

Valpar och unghundar i en enda hög. Från höger Ingelas valp Ronja, med rosa sele Kes, den lilla under är Zigges "lillasyster", bakom dem Tanya som tigger och Teja som kollar in något.

Kamas Tiger (Ticoo)

Kamas Nize

Kamas Timotej (Teja)

Vackra Zigge, pappa till T-kullen.

Vackra Zigge, pappa till T-kullen.

Vackra Zigge, pappa till T-kullen.

Kamas Timotej (Teja)

Kamas Timotej (Teja)

Kamas Natanya (Tanya)

Är numera inte den som åker på många utställningar varje år men jag försöker hinna med ett par per år, helst då jag får några av våra valpköpare att ställa ut och kunna ha avels eller uppfödargrupp.
Här är bilder från utställning i samband med en valp/kennelträff vi hade i juli 2015.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.11 | 19:35

Hej!

Mona Palm. Maila mig karin.stare@pitea.se för mer info.

Mvh Karin

...
17.11 | 19:25

Hej!
Jag är en 59-åring jämtlänning som är intresserad av att köpa en valp. Jag gillar att vara ute och gå och vill ha sällskap på mina promenader. Mvh Mona :-

...
23.07 | 08:33

Hej! Vi planerar en valpkull i höst men har många som väntar på valp från den kullen. Planerar också valpkullar under våren 2019. Välkomna att höra av er. Mvh

...
22.07 | 15:41

Hej Katarina.
Har ni några valpar kvar från era kullar? Vi funderar på att ta en valp då vi har måsta ta bort vår jack russel terrier Molly så hastigt.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS