Utställning Piteå SKK Int juli 2016

Träff på utställningsområdet, frv Martin med Kamas Timotej (Teja) och Kamas Natanya (Tanya), Gudrun med Kamas Tabasco (Tabbe), Katarina med Kamas Vittra (Snäckan) och Ingela med Kamas Nize och Ronja från Wenarjas kennel.

Träff på utställningsområdet, frv Martin med Kamas Timotej (Teja) och Kamas Natanya (Tanya), Gudrun med Kamas Tabasco(Tabbe), Katarina med Kamas Vittra (Snäckan) och Ingela med Kamas Nize och Ronja från Wenarjas kennel.Längre bak Helena med Kamas Rambo (Swix).

Träff på utställningsområdet, frv Martin med Kamas Timotej (Teja) och Kamas Natanya (Tanya), Gudrun med Kamas Tabasco(Tabbe), Katarina med Kamas Vittra (Snäckan) och Ingela med Kamas Nize och Ronja från Wenarjas kennel. Längre bak, Helena med Kamas Rambo (Swix).

Hanhundar öppen klass. Frv Helena med Kamas Rambo (Swix), en finsk hane och Gudrun med Kamas Tabasco (Tabbe).

Glada Snäckan (Kamas Vittra) med matte Katarina hälsar på Inga-Lill Häll.

Kamas Rambo (Swix) fick sitt svenska championat SEUCH, cacib och BIR. En finsk tik blev BIM.

Ett gäng Kamashundar ställdes i Piteå på SKK:s Internationella utställning juli 2016. Fina framgångar och härligt att träffas (som alltid). 
En del fina hundar från Finland och ett antal andra svenska hundar ställdes också. 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.11 | 19:35

Hej!

Mona Palm. Maila mig karin.stare@pitea.se för mer info.

Mvh Karin

...
17.11 | 19:25

Hej!
Jag är en 59-åring jämtlänning som är intresserad av att köpa en valp. Jag gillar att vara ute och gå och vill ha sällskap på mina promenader. Mvh Mona :-

...
23.07 | 08:33

Hej! Vi planerar en valpkull i höst men har många som väntar på valp från den kullen. Planerar också valpkullar under våren 2019. Välkomna att höra av er. Mvh

...
22.07 | 15:41

Hej Katarina.
Har ni några valpar kvar från era kullar? Vi funderar på att ta en valp då vi har måsta ta bort vår jack russel terrier Molly så hastigt.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS